Ziua în care am fost cu totii "băieti de cartier"

Bogdan Mateciuc, 5 iunie 2006

 

Parada homosexualilor prin Bucuresti si, de fapt, prin România, s-a produs încă o dată. Beneficiind de sustinerea nedisimulată a lui Traian Băsescu si a Monicăi Macovei (ambii intervenind anul trecut pe lângă primarul Capitalei pentru a le da autorizatie de manifestatie), finantati cu bani grei de la Uniune (un cadou de 700.000 USD primit anul trecut, care asigură finantarea a încă cinci parade de acum încolo), homosexualii au încercat din nou să le râdă în nas românilor.

Agenda lor politică am aflat-o chiar de la ei: presiuni asupra autoritătilor si santajarea lor cu tovarăsa UE pentru adoptarea de legi pro-homosexualitate, indiferent de opinia majoritătii românilor. Florin Buhuceanu, unul dintre sefii homosexualilor, a declarat zilele acestea la un post tv că este constient că într-un referendum românii ar vota împotriva acestor pretentii ale "minoritarilor". Astfel, după părerea lui/ei, e nevoie ca autoritătile să impună cu forta legalizarea căsătoriilor, adoptiile de copii de către homosexuali si educatia pro-homosexualitate în scoli.

În replică la manifestările de promovare a homosexualitătii care se pare că devin tot mai obraznice de la an la an, românii au început să se trezească. Mai întâi, sâmbătă, 3 iunie, mai multe organizatii si asociatii ale societătii civile s-au raliat la o veritabilă „ofensivă a normalitătii", o campanie care vizează afirmarea si protejarea valorilor traditionale românesti, de esentă crestină.

Acestea au organizat un Mars pentru Normalitate, initiativă care s-a dovedit un succes, atât prin numărul de participanti peste asteptările organizatorilor, cât si prin reactile de adeziune ale bucurestenilor de pe margine. La manifestatie au participat crestini din Bucuresti, dar si din tară - crestini ortodocsi, catolici si protestanti, uniti într-un mesaj fără echivoc pentru autorităti si Uniune: Nu permitem scârba acasă la noi si România nu tolerează homosexualitatea. Au fost si mesaje de natură politică, cei vizati fiind politicienii care, prin comportamentul lor servil fată de Uniune, favorizează actiunile de propagandă ale activistilor homosexuali.

După amiază au iesit în stradă "minoritarii". Este interesant faptul că, desi pretind tolerantă si acceptare, felul în care o fac - bărbati îmbrăcati în femei, comportându-se asemenea unor cocote scoase la reciclare - nu fac decât să atragă hazul românilor, nicidecum acceptarea. Din acest punct de vedere, cu cât mai multe parade, cu atât mai mult vor vedea românii cine sunt homosexualii cu adevărat.

Iată însă că, desi nu se anunta nici o actiune de protest fată de paradă, românii au avut plăcuta surpriză să vadă că bucurestenii nu sunt impasibili fată de asemenea manifestări. În mod spontan, cetătenii de pe stradă s-au ridicat împotriva homosexualilor, dar si a Popolitie apărătoare de "minoritari". Amintindu-si parcă brusc că au demnitate, românii au dat o palmă si "drepturilor omului" (identificate tot mai mult cu drepturile nelimitate ale homosexualilor), si "valorilor europene", si lui Băsescu, si lui Macovei si Uniunii însesi.

Nu demult unionistul Tăriceanu anunta că e îngrijorat, săracul, că încrederea românilor în Uniune a scăzut cu zece procente. La mai mare! De aici si graba lui si a clicii de la putere să ne bage în Uniune. Probabil că ziua paradei homosexualilor a fost o zi neagră pentru unionisti. Sâmbătă, românii s-au pisat pe Uniune si pe "valorile" acesteia. Mesajul negrăit este evident: Nu avem nevoie de asemenea integrare si de asemenea valori europene. Stropi au sărit si pe Băsescu & Macovei.

La televizor, tinerii care tineau piept scutierilor adusi să-i păzească pe homosexuali s-au prezentat ca fiind "băieti de cartier". Actiunea lor spontană a fost însă de natură să le redea tuturor românilor demnitatea. Printr-o reactie ce se poate traduce prin "Stop, până aici cu valorile europene", băietii de cartier au transmis un mesaj important autoritătilor. Depinde de acestea dacă îl vor accepta sau nu. Oricum, si într-un caz si-n altul, ele tot vor plăti un pret.

Se poate observa că, în timp ce românilor li s-a refuzat posibilitatea unui referendum pe tema alipirii la Uniune, în timp ce ei sunt permanent mintiti în legătură cu ce implică această alipire de la 1 ianuarie 2007, politicienii nu mai ascultă de mult de cei care i-au votat. Ei ascultă exclusiv de directivele celor de la Bruxelles, îndeplinind cu exces de zel orice indicatii pretioase sosite de acolo.

Din nefericire, putini români văd întregul tablou, tablou din care fac parte si paradele de homosexuali. Ce se va întâmpla cu România? Îsi va ceda de bunăvoie suveranitatea, românii vor ajunge străini în tara lor în care se vor aplica legi străine, iar minoritari de tot felul le vor râde în nas pentru că acum e "democratie" si "suntem în Europa".

înapoi