Un presedinte imoral

Bogdan Mateciuc, 6 februarie 2006

 

Avem un presedinte imoral. Cum procedăm?

Traian Băsescu a câstigat alegerile pe fondul nemultumirii populatiei fată de coruptia PSD-ului, atrasă fiind de poantele candidatului portocaliu. Lansând unul după altul sloganuri populiste împănate cu glume marinăresti, Băsescu le-a apărut românilor ca "original". Ideile lansate de el în campania electorală au inflamat sperantele românilor.

Totusi, constient sau inconstient, Traian Băsescu a făcut în campania electorală o declaratie-soc, pronuntându-se pentru dreptul sodomitilor (homosexualilor) de a se "căsători". Nonsalant, Băsescu a declarat la MTV că e preferabil pentru un copil al străzii să fie crescut de un cuplu de sodomiti, decât să stea prin canale.

Băsescu nu s-a oprit aici. A mers mai departe, lansând ideea că 10-20 la sută din populatia României ar fi sodomiti. Sodomitii din România au dat din pinteni. În fine, un politician care îi întelegea si le sustinea cauza.

Declaratiile lui au explodat în presă. Reactii au existat din toate părtile, dar grosul populatiei, îmbătat de promisiunile electorale, nu s-a gândit prea mult la ce se ascundea în spatele acestor cuvinte.

E interesant faptul că, la începutul campaniei electorale, în presă apăruse vestea că în Partidul Democrat - partidul lui Băsescu - s-a înfiintat un grup de lucru pentru sustinerea drepturilor sodomitilor. Dându-si seama de implicatiile vestii, democratii au dezmintit categoric. Totusi, fără foc nu iese fum.

PSD lansează pe piată fluturasi electorali cu doi sodomiti alături de sigla Partidului Democrat si a lozincii "Să trăim bine". De mentionat reactia oficială a aceluiasi partid de curve politice, doi ani mai târziu, când se delimitează "democratic" de declaratiile lui Ion Iliescu la adresa sodomiei. În comunicatul oficial, PSD îsi reafirmă atasamentul fată de valorile "europene", care includ si drepturile tuturor perversilor sexuali. Devine tot mai evident că "valorile europene" si "drepturile omului" înseamnă de fapt drepturi tot mai multe pentru sodomiti.

Întrebat în cadrul unei emisiuni cum cataloghează afirmatia că 20% dintre români ar fi sodomiti, Băsescu recunoaste că a fost "o eroare". Prea târziu. Retractarea nu a mai apărut în presă, răul este deja făcut, iar sodomitii din România prind aripi.

În cadrul guvernului portocaliu D.A., în functia de ministru al Justitiei este titularizată o oarecare Monica Macovei, ONG-istă cu traditie în implementarea "valorilor europene" în România. Printre altele, Macovei este o sustinătoare a MISA - băutorii de urină ai lui Gregorian Bivolaru.

În mai 2005, sodomitii din România încearcă să organizeze un mars pe străzile Bucurestiului. Initial, cererea lor este respinsă de primarul Adriean Videanu, care ia notă de sutele de petitii primite pe adresa primăriei.

Cu toate acestea, Traian Băsescu si Monica Macovei fac presiuni asupra lui Adriean Videanu, care cedează în cele din urmă. Decenta si valorile românilor sunt călcate în picioare de un marinar ajuns presedinte si de o adeptă MISA, care declară că "parada TREBUIE să aibă loc" (?!)

Beneficiind acum de sprijinul celor doi, aproximativ o sută de sodomiti ies în stradă, printre strigătele de protest si de batjocură ale românilor. Se creează un precedent, România urmând să se "bucure" de acum încolo de o paradă sodo în fiecare an.

În cadrul unei emisiuni difuzată de National TV în ianuarie 2006, sodomitii cer oficial legalizarea căsătoriilor între persoane de acelasi sex. Ideea e sustinută de mai multe nulităti din lumea mondenă.

Tot în ianuarie 2006, Parlamentul European adoptă a rezolutie prin care obligă statele membre (cum va fi si România din 2007) să acorde drepturi lărgite sodomitilor, inclusiv dreptul de se căsători. Presa oficială din România ignoră stirea, considerată nerelevantă pentru românii care sunt îndoctrinati de oficialităti cu "dezideratul national al aderării la Uniunea Europeană".

Avem în fruntea tării un saltimbanc. Avem un presedinte imoral. Cum procedăm?

înapoi