PD si pede

Bogdan Mateciuc, 23 mai 2005

 

Există o întrebare retorică în popor, nitel cam grunjoasă pentru urechile fine: “Ce-are a face sula cu Prefectura?” Ei bine, trăim momente istorice si avem zilele acestea ocazia să aflăm răspunsul la întrebarea care a chinuit ani la rândul generatii mai tinere sau mai putin tinere de români.

O asociatie de pederasti (denumiti stiintific “homosexuali” si alintati “homo” sau “gay” - se citeste ghei) au pus de organizarea în Bucuresti a unui festival pentru a ne explica naturaletea perversiunii pe la spate si pentru a cere noi drepturi. Respectivul festival ar urma să se încheie cu o paradă specifică pe străzile orasului, ocazie cu care românii vor putea vedea niste “oameni normali ca si noi” dansând în curul gol si scălâmbăindu-se în mod democratic.

Pentru cine nu stie, deja nu se mai pune problema de “discriminare”, ci respectivii strigă după legalizarea “căsătoriilor” între mascul si mascul sau femelă si femelă, după dreptul de a adopta copii, precum si după dreptul de a face propaganda perversiunii lor în scoli si în toate locurile publice, “că acum este legal”. Nu voi discuta aici implicatiile pe termen lung ale unor asemenea aberatii - orice om cu scaun la cap le deduce singur.

Să revenim însă la obiectul contondent si la prefectură.

Pentru manifestările lor, asociatia pederastilor a găsit sponsori si sustinători. În această deosebită actiune socială s-au implicat pline de sârg dintre cele mai nobile institutii din Bucuresti - Institutul Goethe (promotor oficial al culturii germane… si al pederastiei în România), Institutul Cultural Francez (altă institutie cu traditie similară ca si I. Goethe), Realitatea TV (da, chiar televiziunea aceea care începuse să ne placă) si, bomboana pe colivă, Ministerul Sănătătii.

Ministerul Sănătătii a găsit de cuviintă să aloce fantastica sumă de 700.000 de dolari pentru sustinerea manifestărilor pederastilor. Explicatia oferită de domnul ministru Mircea Cinteză a fost aceea că banii provin dintr-un fond pentru combaterea HIV/SIDA. Cu alte cuvinte, domnia sa combate SIDA sponsorizând manifestări de natură să încurajeze perversiuni si împreunări cu risc sporit de transmitere a acestei boli. O minte luminată. În plus, domnul Cinteză le dă o palmă tuturor românilor sponsorizând cu o mare sumă de bani perversiunea pe la spate, în conditiile în care sistemul sanitar românesc are probleme foarte mari. Iar acest domn Cinteză este plătit din banii contribuabililor.

Pentru parada programată pe 28 mai, pederastii au nevoie de o aprobare de la Primăria Capitalei. În virtutea “drepturilor homoului”, se pare că Primăria le va da respectivul aviz. Pentru cine nu stie, actualul Primar General al Capitalei - Adriean Videanu - este omul PD si jocul de cuvinte din titlu se impune parcă de la sine. Pe de altă parte, generosul sponsor sau nasul mare - domnul Mircea Cinteză - este membru al PNL, “partenerul” de aliantă al PD-ului.

Iată cum toate lucrurile se leagă: poate n-am aflat încă ce are sula cu prefectura, dar începem sa întelegem ce are cu primăria. Si nu cu orice primărie, ci cu Primăria Generală a Capitalei.

Se pare că ne asteaptă profunde schimbări democratice. Cu ajutorul PeDe si al “partenerului” său, PeDerastii au toate sansele să se vadă spunând D.A. în fata ofiterului de stare civilă.

înapoi