Am fost la parada pederastilor

Bogdan Mateciuc, 30 mai 2005

 

Am mers sâmbătă după amiază în Pta Unirii din Bucuresti pentru a-mi exprima împotrivirea față de asemenea anormalitate. Cortegiul pederastilor (200 în total, mai mult de jumătate fiind însă heterosexuali veniti să se distreze), a avut nevoie de impresionante forte de ordine.

Dimineata, la mitingul organizat de Partidul Conservator (fost PUR) pentru apărarea valorilor traditionale ale românilor, mă întâlnisem cu un grup de băieti îmbrăcati în port national, cu cruci si icoane, veniti de la Buzău pentru a protesta împotriva pederastiei. Credinta pe care am văzut-o la ei m-a uns la suflet. Erau elevi de liceu si credeau (in mod naiv, am văzut după amiază) că crestinii din Bucuresti vor iesi în stradă să se împotrivească paradei pederastilor.

La reportajul de la Realitatea TV despre paradă, acesti băieti plini de credintă au fost băgati în aceeasi oală cu cei de la Noua Dreaptă. S-a spus că un grup de "extremisti auto-intitulati Noua Dreaptă" i-ar fi atacat pe pederasti cu pancarte si icoane. Asta e o mare minciună, pentru că si în imaginile difuzate pe post, si în fotografiile pe care le-am făcut si eu si altii, se poate vedea că acesti baieti erau pe trotuar cu mult în fața pederastilor. Jandarmii au intervenit în fortă, îmbrâncindu-i si rupându-le pancartele. Nici pomeneală de atacat pederastii.

Nu mă miră să aud asemenea minciuni grosolane, pentru că Realitatea TV a fost de la început implicată în sustinerea paradei pederastilor, conform declaratiilor acestora. În timp ce grupul pederastilor se deplasa pe stradă, o altă coloană se deplasa în paralel pe trotuar. Erau oameni care începuseră să se strângă din Pta Unirii, si trecători care circulau în acel moment pe acolo. TOTI strigau împotriva pederastilor. Când am ajuns la intersectia Tineretului, cei de pe trotuar care îi fluierau pe pederasti erau mai multi decât cei din paradă. Desi toate camerele i-au filmat pe oamenii care protestau, nici un post nu a difuzat acele imagini. Bravo trecătorilor de pe stradă care s-au alăturat spontan protestului împotriva pederastilor.

Minciuni am auzit la postul de radio BBC (unde cortegiul pederastilor ajunsese la 300!) si am citit în ziare de scandal gen Libertatea si Evenimentul Zilei.

Apropo de interventia jandarmilor. Am urmărit cu atentie toată actiunea lor. Am fost de mai multe ori în preajma comandantului lor, un ins în civil cu o statie în mână. Era foarte agitat si dădea ordine prin statie. Era îngrijorat că cei care protestau erau tot mai multi si mai vizibili. Mi-am amintit ce auzisem în cursul zilei la televizor: mai multe organisme UE le-au comunicat autoritătilor române că "ar fi bine" ca parada pederastilor să se desfasoare fără incidente si fără proteste. Întrucât autoritatile române actuale sunt aservite UE, e de înteles de ce jandarmii au făcut tot posibilul pentru a-i acoperi si ascunde pe protestatari.

Acesta este unul dintre motivele pentru care urăsc Uniunea Europeană: ei îmi impun să renunt la credintă si la valorile mele si a accepta degenerarea denumită "drepturi ale omului" si "diversitate". Si totul pentru ce? Pentru un iluzoriu nivel de trai mai bun? Prefer să rămân cu nivelul meu de trai, dar să-mi păstrez credinta si sufletul.

Am văzut la cei care manifestau împotriva pederastiei o icoană a lui Stefan cel Mare si Sfânt. Băsescu, pe pământul sfintit de martirii nostri cu sângele lor, tu ai dat drumul la o sleahtă de pederasti. Băsescu, să-ti fie rusine! Pe lângă Stefan cel Mare, tu esti mai putin decât un vierme.

Pederastii au vrut sa devină "vizibili". Ei bine, scârba lor a devenit vizibilă, a devenit publică, cu ajutorul tău, Băsescu.

Am văzut la parada pederastilor niste măscărici, îmbrăcati în femei, vopsiti pe fată, care tipau cu voci subtiri. În fata camerelor tv declarau că e normal ce fac. Băsescu, tu ce spui, aceia erau oameni normali?

Macovei, diversitatea este cu adevărat diversitate atunci când se justifică prin utilitate. Altfel, este doar pervertirea originalului.

înapoi